Våre sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere

Falk Horten Håndball har i en årrekke hatt godt samarbeidsavtaler med næringslivet, og spesielt lokalt. Avtaler som styrker klubbens arbeid, og profilerer bedriften på en god måte. Dette er et arbeid vi ønsker å jobbe videre med og styreke i fremtiden. Næringslivet er en viktig  støttespiller. 

Sundance Norge AS startet opp helt tilbake i 1997. Vi har spesialisert oss på utendørs massasjebad og er en av pionerne innenfor denne bransjen i Norge. «Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid». Om du ikke er kunde hos oss ennå, ønsker vi deg velkommen til en positiv opplevelse.
Rainer Aasheim Daglig leder 

Sundance hjemmeside

 Kongsberg Gruppen (KONGSBERG) er et internasjonalt teknologikonsern som leverer avanserte løsninger som bidrar til sikkerhet, trygghet og effektivitet i komplekse operasjoner og under ekstreme forhold. KONGSBERG samarbeider med globale kunder innenfor forsvars, maritim, energi, fiskeri og romfartsindustrien. KONGSBERG leverer EXTREME PERFORMANCE FOR EXTREME CONDITIONS.

KONGSBERG

LOS Digital har vært vår totalleverandør på trykksaker, skilt, trykk til drakter mm i mange år. LOS Digital er et annerledes trykkeri hvor vi får personlig service. Dyktige og engasjerte ansatte jobber hver dag for å kvalitetssikre alt fra bestilling til levering. Falk Horten Håndball anbefaler LOS digital til alle våre partnere.

LOS hjemmeside

 

Du finner oss i hjertet av byen, Storgata 33.  Vi har i over 30 år serverer alt fra pizza, pasta, salater og småretter.
Våre bunner bakes daglig i vårt eget bakeri etter samme oppskrift som i 1972, det er hemmeligheten bak den unike Pizzanini-pizzaen.

Vi kan tilby stor uteservering og det som trengs for å avholde møter og selskaper for både små og mellomstore grupper. Vi tilbyr også utkjøring til Horten, Åsgårdstrand, Skoppum og Nykirke.

Velkommen til oss.

Pizzanini hjemmeside

Pizzabakeren i Horten.  De leverer pizza som har nybakte bunner hver dag, og de finner du i Anders Jørgensens gate 11 eller via telefon 33 04 40 40 eller via mail horten@pizzabakeren.no

 

Pizzabakertens hjemmeside

Kunnskapshuset BDT Viken har solid kompetanse innenfor både revisjon, regnskap og rådgivning som vi nyter godt av i Falk Horten Håndball. De leverer tjenester av høy kvalitet og med høy servicegrad. 

BTV Viken hjemmeside

 

Nemus Horten er en tverrfaglig klinikk med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager. Vi tilbyr undersøkelse og behandling av kiropraktor, fysioterapeut, osteopat og massør.

Nemus Horten er med i Falks A-lag sitt medisinske team.

 Besøk vår hjemmeside

Trimhuset Horten er 2600 kvm treningssenter med flotte trenings-saler, gratis parkering, over 70 gruppetreningstimer i uken, dyktige instruktører og hyggelige medlemmer. 

Gjør som gutta på A-laget, og tren her. Er du medlem i Falk Horten Håndball (spiller eller støttemedlem) får du en ekstra hyggelig pris. Snakk med Vigdis.

Her kan du lese mer om hvilke fordeler

 

Trimhuset hjemmeside

 

Sjekk de lokale nyhetene her

gjengangeren.no

Peppes Pizza Horten ble etablert i mai 2003 på bryggen! Dette er en av våre mest populære pizzarestauranter i Vestfold, som også tilbyr take-away og hjemlevering av pizza.
Restauranten har 41 bord inne med mulighet for grupper inntil 50. Uteavdelingen har 35 bord, og er beliggende med umiddelbar nærhet til Horten Gjestehavn, med tilhørende fasiliteter.
Alle rettigheter, hyggelige servitører og selvfølgelig god pizza er bare noe av det du vil finne her!

Besøk vår nettside

Kodial Eiendom AS arbeider med utleie, drift og utvikling av eiendommer i Vestfoldbyene Horten, Tønsberg og Holmestrand.Kontakt selskapet på telefon eller e-post hvis du har spørsmål om leieobjektene.Telefon: 33 04 54 75 | E-post: post@kodialeiendom.no

Besøk vår hjemmeside

Vår støttespiller Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere «Horten Verft» i Horten. Bentzen Elektro AS ble i 1999 etablert som autorisert installatør og har også ekomnettautorisasjon på plass.
Bentzen Elektro hjemmeside

Ide House og Brands er Nordens største leverandør av produktmedia. Vi vet hvilke produkter som kommuniserer ditt budskap på best mulig måte! IDE er totalleverandøren som kan hjelpe deg med alt fra ide, design og konseptutvikling til produksjon, lagerhold og distribusjon. Vårt hovedfokus er alltid budskapet som skal formidles og hva produktene skal kommunisere. Vi er kreative og strukturerte, og sier alltid JA!! 

https://www.idegroup.no/ 

 

 Hos oss finner et bredt utvalg av ledende merkevarer med høy kvalitet. Se vårt utvalg. Bestill på nett. Tjenester: Klikk & hent, Nettbutikk, Gavekort, Inspirasjon og tips. Butikker i hele Norge. For deg som elsker ekte sport. Butikker over hele landet. Bestill enkelt i vår nettbutikk.

https://sport1.no/   

 

Nilsen Elektro AS så dagens lys i 1990, og har siden 1999 vært 100% eid av PEC Holding. Siden starten har vi vokst til å bli en stor aktør i Horten og nordre Vestfold. Hovedtyngden av våre oppdrag er serviceoppdrag og prosjekter i bolig, næring og industri, samt større oppdrag for borettslag og det offentlige.

Vårt mål er å være din lokale foretrukne elektriker

Nilsen Elektro – Vi tar på oss små og store elektro-oppdrag (pec.no) 

 

 

KMS Arkitekter AS ønsker å realisere din bolig idé fra skisse til ferdig bygg.

Kontoret arbeider med et bredt spekter av oppgaver – fra enebolig til store boligkompleks, kultur, industri og undervisningsbygg, regulering av boligfelter, båthavn, kaianlegg og campingområder.

Ta gjerne kontakt å avtale et uforpliktende møte: 406 29 225 | post@kms-arkitekter.no

Les mer på vår hjemmeside

Arkitektkontor Vestfold: Skisse – Prosjektering – Detaljprosjektering – Regulering (kms-arkitekter.no)