Våre sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere

Falk Horten Håndball har i en årrekke hatt godt samarbeidsavtaler med næringslivet, og spesielt lokalt. Avtaler som styrker klubbens arbeid, og profilerer bedriften på en god måte. Dette er et arbeid vi ønsker å jobbe videre med og styreke i fremtiden. Næringslivet er en viktig  støttespiller. 

 Bli kunde hos DNB  vår nye sponsor.

Kort og kundeprogram med relevante fordeler.

Enkle digitale tjenester

Tilgang til dyktige rådgivere.

DNB hjemmeside

 

LOS Digital har vært vår totalleverandør på trykksaker, skilt, trykk til drakter mm i mange år. LOS Digital er et annerledes trykkeri hvor vi får personlig service. Dyktige og engasjerte ansatte jobber hver dag for å kvalitetssikre alt fra bestilling til levering. Falk Horten Håndball anbefaler LOS digital til alle våre partnere.

LOS hjemmeside

 

Du finner oss i hjertet av byen, Storgata 33.  Vi har i over 30 år serverer alt fra pizza, pasta, salater og småretter.
Våre bunner bakes daglig i vårt eget bakeri etter samme oppskrift som i 1972, det er hemmeligheten bak den unike Pizzanini-pizzaen.

Vi kan tilby stor uteservering og det som trengs for å avholde møter og selskaper for både små og mellomstore grupper. Vi tilbyr også utkjøring til Horten, Åsgårdstrand, Skoppum og Nykirke.

Velkommen til oss.

Pizzanini hjemmeside

 

Pizzabakeren i Horten.  De leverer pizza som har nybakte bunner hver dag, og de finner du i Anders Jørgensens gate 11 eller via telefon 33 04 40 40 eller via mail horten@pizzabakeren.no

Pizzabakertens hjemmeside

Sundance Norge AS startet opp helt tilbake i 1997. Vi har spesialisert oss på utendørs massasjebad og er en av pionerne innenfor denne bransjen i Norge. «Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid». Om du ikke er kunde hos oss ennå, ønsker vi deg velkommen til en positiv opplevelse.
Rainer Aasheim Daglig leder 

Sundance hjemmeside

Kunnskapshuset BDT Viken har solid kompetanse innenfor både revisjon, regnskap og rådgivning som vi nyter godt av i Falk Horten Håndball. De leverer tjenester av høy kvalitet og med høy servicegrad. 

BTV Viken hjemmeside

Hos MENY får du hele handlelisten på ett sted. Vi gir deg den beste handle-opplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god fag- og varekunnskap.

Spiser du bedre, lever du bedre

Meny hjemmeside  

 

Nemus Horten er en tverrfaglig klinikk med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager. Vi tilbyr undersøkelse og behandling av kiropraktor, fysioterapeut, osteopat og massør.

Nemus Horten er med i Falks A-lag sitt medisinske team.

 Besøk vår hjemmeside

Trimhuset Horten er 2600 kvm treningssenter med flotte trenings-saler, gratis parkering, over 70 gruppetreningstimer i uken, dyktige instruktører og hyggelige medlemmer. 

Gjør som gutta på A-laget, og tren her. Er du medlem i Falk Horten Håndball (spiller eller støttemedlem) får du en ekstra hyggelig pris. Snakk med Vigdis.

Her kan du lese mer om hvilke fordeler

Trimhuset hjemmeside

Trimhuset Horten er 2600 kvm treningssenter med flotte trenings-saler, gratis parkering, over 70 gruppetreningstimer i uken, dyktige instruktører og hyggelige medlemmer. 

Gjør som gutta på A-laget, og tren her. Er du medlem i Falk Horten Håndball (spiller eller støttemedlem) får du en ekstra hyggelig pris. Snakk med Vigdis.

Her kan du lese mer om hvilke fordeler

Trimhuset hjemmeside

Sjekk de lokale nyhetene her

gjengangeren.no

Peppes Pizza Horten ble etablert i mai 2003 på bryggen! Dette er en av våre mest populære pizzarestauranter i Vestfold, som også tilbyr take-away og hjemlevering av pizza.
Restauranten har 41 bord inne med mulighet for grupper inntil 50. Uteavdelingen har 35 bord, og er beliggende med umiddelbar nærhet til Horten Gjestehavn, med tilhørende fasiliteter.
Alle rettigheter, hyggelige servitører og selvfølgelig god pizza er bare noe av det du vil finne her!

Besøk vår nettside

Kodial Eiendom AS arbeider med utleie, drift og utvikling av eiendommer i Vestfoldbyene Horten, Tønsberg og Holmestrand.Kontakt selskapet på telefon eller e-post hvis du har spørsmål om leieobjektene.Telefon: 33 04 54 75 | E-post: post@kodialeiendom.no

Besøk vår hjemmeside

Vår støttespiller Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere «Horten Verft» i Horten. Bentzen Elektro AS ble i 1999 etablert som autorisert installatør og har også ekomnettautorisasjon på plass.
Bentzen Elektro hjemmeside

 Hotell Sjømilitære Samfund

 Høsten er her og vi har endret våre åpningstider:
Nå serverer vi lunsj, a la carte, fra kl. 12:00 til kl. 15:00
mandag til fredag.
Middagen er dagens tre-retters meny, som serveres i Spisesalen, også mandag til fredag. 
I helgene trakterer vi hotellets gjester i tillegg til forhåndsbestilte arrangement. 
 
Det anbefales å bestille bord. Dette kan reserveres på tlf. 33039060 eller
reception@smshotell.no

Besøk vår hjemmeside

Bra & Billig er en selvstendig aktør i Tønsberg som har som mål å bidra til å redusere matsvinn og unødvendig kasting av produkter.

Årlig kastes over 355 000 tonn spiselig mat i Norge.
Tonnevis med klær, sko, rekvisita og overskuddsmateriell.
Helt brukbare produkter destrueres.
Når du handler hos oss bidrar du til å redusere svinnet

Besøk vår hjemmeside

 Norges Hundefrisørskole

 Norges Hundefrisørskole er en skole som ligger i Horten kommune og Vestfold og Telemark fylke. Vi tilbyr en dyp og grunnleggende utdanning innen hundefrisøryrket.

Besøk vår hjemmeside

Reer & Horten Trafikkskole

Velkommen til kjøreopplæring på vår trafikkskole sentralt i Horten. Vi tilbyr kyndig trafikkopplæring for kommende bilførere i Vestfold regionen.

 

Besøk vår hjemmeside