Våre sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere

Falk Horten Håndball har i en årrekke hatt godt samarbeidsavtaler med næringslivet, og spesielt lokalt. Avtaler som styrker klubbens arbeid, og profilerer bedriften på en god måte. Dette er et arbeid vi ønsker å jobbe videre med og styreke i fremtiden. Næringslivet er en viktig  støttespiller. 

LOS Digital har vært vår totalleverandør på trykksaker, skilt, trykk til drakter mm i mange år. LOS Digital er et annerledes trykkeri hvor vi får personlig sevice. Dyktige og engasjerte ansatte jobber hver dag for å kvalitetssikre alt fra bestilling til levering. Falk Horten Håndball anbefaler LOS digital til alle våre partnere.

LOS hjemmeside

 

Sundance Norge AS startet opp helt tilbake i 1997. Vi har spesialisert oss på utendørs massasjebad og er en av pionerne innenfor denne bransjen i Norge. «Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid». Om du ikke er kunde hos oss ennå, ønsker vi deg velkommen til en positiv opplevelse.
Rainer Aasheim Daglig leder 

Sundance hjemmeside

Kunnskapshuset BDT Viken har solid kompetanse innenfor både revisjon, regnskap og rådgivning som vi nyter godt av i Falk Horten Håndball. De leverer tjenester av høy kvalitet og med høy servicegrad. 

BTV Viken hjemmeside

Hos MENY får du hele handlelisten på ett sted. Vi gir deg den beste handle-opplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god fag- og varekunnskap.

Spiser du bedre, lever du bedre

Meny hjemmeside  

 

Nemus Horten er en tverrfaglig klinikk med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager. Vi tilbyr undersøkelse og behandling av kiropraktor, fysioterapeut, osteopat og massør.

Nemus Horten er med i Falks A-lag sitt medisinske team.

 Besøk vår hjemmeside

Trimhuset Horten er 2600 kvm treningssenter med flotte trenings-saler, gratis parkering, over 70 gruppetreningstimer i uken, dyktige instruktører og hyggelige medlemmer. 

Gjør som gutta på A-laget, og tren her. Er du medlem i Falk Horten Håndball (spiller eller støttemedlem) får du en ekstra hyggelig pris. Snakk med Vigdis.

Her kan du lese mer om hvilke fordeler

Trimhuset hjemmeside

Peppes Pizza Horten ble etablert i mai 2003 på bryggen! Dette er en av våre mest populære pizzarestauranter i Vestfold, som også tilbyr take-away og hjemlevering av pizza.
Restauranten har 41 bord inne med mulighet for grupper inntil 50. Uteavdelingen har 35 bord, og er beliggende med umiddelbar nærhet til Horten Gjestehavn, med tilhørende fasiliteter.
Alle rettigheter, hyggelige servitører og selvfølgelig god pizza er bare noe av det du vil finne her!

Besøk vår nettside

Vi i Usbl har som mål å skaffe boliger for medlemmene våre. Med over 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen.

Besøk vår hjemmeside

Kodial Eiendom AS arbeider med utleie, drift og utvikling av eiendommer i Vestfoldbyene Horten, Tønsberg og Holmestrand.Kontakt selskapet på telefon eller e-post hvis du har spørsmål om leieobjektene.Telefon: 33 04 54 75 | E-post: post@kodialeiendom.no

Besøk vår hjemmeside

Vår støttespiller Bentzen Elektro AS er et veletablert selskap beliggende i det maritime miljøet på tidligere «Horten Verft» i Horten. Bentzen Elektro AS ble i 1999 etablert som autorisert installatør og har også ekomnettautorisasjon på plass.
Bentzen Elektro hjemmeside

Willy’s Markiser er et firma som holder til på Nykirke i Horten Kommune.
Vi kommer gjerne hjem til deg om du er privat eller bedrift for en gratis og uforpliktende befaring hvor vi tar mål og kommer med forskjellige råd og løsninger.
Vi har spesialisert oss på utvendig og innvendig solskjerming, i vårt nærområde som er Vestfold fylke. Vi har over 15 års erfaring med solskjerming og markiser.

Besøk vår hjemmeside