Klubbens Kickbackavtaler

Vi ønsker å gi et så godt tilbud som mulig til våre små og store spillere. Derfor har Falk inngått, og inngår stadig nye, samarbeidsavtaler med både lokale og nasjonale bedrifter som vil gi klubben kick-back. Dette er avtaler som gir klubben økonomiske bidrag, i forhold til hvor mange som benytter seg av avtalen. Vi ønsker å informere om avtalene og invitere deg til å benytte disse – slik at du gjennom dette bidrar til inntekter til klubben. Kick-back avtaler gir ingen utgifter eller ulemper for deg, kun fordeler for klubben. Grasrotandelen til Norsk tipping er nok norges mest kjente kickback-avtale, men det er mange flere. Her er oversikten over de kick-back avtalene Falk Horten Håndball har

GRASROTANDEL:

Velg å gi Falk din grasrotandel
Registrer det på nettet eller neste gang
du leverer inn din kupong til norsk tipping.
DIN GRASROTMOTTAKER
SPORTSKLUBBEN FALK –
Org.nr: 884 041 252
Lystlunden 1 – 3183 HORTEN

TEKSTILINNSAMLING – UFF CONTAINERE: Falk Horten Håndball er med i idrettens tekstilinnsamling (via UFF). En samarbeidsavtale om å samle inn brukte klær, sko, vesker og alt av tekstiler til gjenbruk. Våre 7 containere er grønne og merket med Sportsklubben Falk.
Du finner de på Falkheimen, ved Nilsen Elektro, Meny Borreveien og på Bekkajordet, ved skateparken ved kanalen og Horten Handelspark.
Nb! Dersom det er fullt når du kommer å leverer, er det fint om du ringer vakttelefonen: 918 11 089 – og gir beskjed. Bruk våre containere, så støtter du en god sak, tenk på miljøet og tjen penger penger til klubben.

 

 SPOND CHASBACK: Spond Cashback fungerer som en grasrotandel. Ingen kostnader for deg, bare innekt til klubben. Når et medlem handler hos en av Spond sine partnere, og har koblet seg opp til Spond, får klubben en prosentandel av kjøpesummen i kick-back.

Link til Falk Horten Håndball sin Spond Chasback:

Les mer om Spond Chasback her:

 

 

Når Falk Horten Handball selger eller formidler salg av Avarn Security boligalarm- eller SMB-alarmer, får klubben kr 1800,- i kick-back per alarm.
Falk Horten Håndball har også egen medlemspris på Avarn Security boligalarm- eller SMB-alarmer. Les mer om dette tilbudet her: